MENÜ

ZeekRewards

Hallgasd meg  a bemutatot 5 percben:

[Screencast: Napi 3 perc]

 

 

 

 

Picture

AZeekRewards partnerprogram aktív tagjaként részesedhetsz a cég napi nettó profitjából A cég a napi nettó profitjának 50%-át osztja vissza a hét minden napján azok között, akik segítik az aukciós oldalakat népszerűsíteni naponta a partnerprogram keretében.

Mindez eléréséhez mindössze naponta fel kell adnod saját aukciós weblapod (melyet regisztrációkor kapsz) hirdetését a legnagyobb amerikai ingyenes online apróhirdető oldalakon, facebookon stb., ezt visszajelezni a cég felé és már meg is kapod a napi részesedést. (ez kb 2-3 perc naponta) A művelet végrehajtásához ki sem kell lépned a webirodádból, azt azon belül megteheted.

A napi részesedés változó, 0,5-7% között változik naponta. Elmondható, hogy az átlagos napi 1% reálisan elérhető (eddigi tapasztalatok alapján, ez az arány magasabb kb. 1,44%).

A programba ingyenes tagként is regisztrálhatsz, így is részesedhetsz a saját webáruház oldaladon történő eladásaid utáni jövedelemből, de nyereség-visszaosztásra és a partnerprogram ajánlói bevételeire csak upgradelt tagként tehetsz szert. A rendszer havidíjas és háromféle tagság létezik:
1. Silver: havi 10$
2. Gold: havi 50$
3. Diamond: havi 99$.

Elég a 10$-os havidíjat választani, ha esetleg komolyabb üzletet szeretnél építeni később válthatsz magasabb csomagra. A csomagok nagyságtól függően egyre nagyobb jutalékokat és kedvezményeket tartalmaznak, de kezdésnek és hosszútávon is a 10$-os csomag bőven elegendő.

A partnercsomag kiválasztása után kapsz három weboldalt, egyik az üzleti weboldalad, mellyel a partnerprogramot hirdeted, a másik kettő a saját aukciós oldalad, melyekre meghívhatsz vásárlókat is, de ezt kell napi szinten az apróhirdetési portálon promotálnod.
A licitoldalakon és a programban a BID az elszámoló egység, melyből havidíjas tagként egyszeri minimum 10 darabot neked is vásárolnod kell. 1 BID= 1$. Ezt felhasználhatod akár vásárlásra is, de ez képezi azt a „tőkealapot”, mely után a napi visszatérítést kapod ( ami ugye 0,5-7%). BID-et bármikor vásárolhatsz és bármilyen mennyiségben, mindössze a pénztárcád szabhat határt.

Havidíj és BID vásárlás bankkátyán, AlertPay-en és STP számlán keresztül lehetséges. .
Van visszaforgatási lehetőség is, és ez adja az alapját a valódi hosszútávú passzív jövedelem elérésének. A visszaforgatási rátát 100%-on hagyva folyamatosan növelheted a tőkealapod, de 90/10, vagy 80/20-ra állítva folyamatos pénzkivételi lehetőség is biztosított. Ami az eddigi online üzletek rossz tapasztalata után pozitívum, hogy ha mégis úgy döntesz, hogy nem folytatod tovább az üzletet, akkor a visszaforgatást visszaállítod 0%-ra, így a realizálódó hozam folyamatosan kiíródik a készpénz egyenlegedre, és min. 23,5 dolláron-ként kifizetik neked vagy akár le is vásárolhatod!

Továbbá regisztrációkor ezüst tagság esetén 100-110 bónuszpontot jóváírnak neked, mely után szintén jár napi részesedés és a kapott bónusz 60 napig termeli a hozamot. A 60 nap lejárta után az elején kapott 100-110 pontot visszavonják, viszont az általa termelt pontokat hozzáírják a BID számládhoz, így 2 hónap után az „tőkealapod” kb. 100-140 BID-del nő!

Már 3 havidíj és 10 BID megvásárlása után 100% visszaforgatás mellett önfenntartóvá válik a rendszered és utána 80/20 visszaforgatási arány mellett kitermeli a havidíjat és még profitod is lesz, ami egyre növekszik. Magasabb tőkebefektetés a visszaforgatási arányok változtatásával ennél jóval magasabb nyereség is elérhető.

Példa: 25.000 bid esetén átlag napi 1% = 250 dollár nyereség, ebből 80% visszaforgat (ez tartja életben) és 20% kivesz, az napi 50 dollár  tehát havi  1500 dollár a bevétel.
És, hogy elérd a számodra megfelelő passzív jövedelmetmindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz:
-  kiválasztod a számodra megfelelő havidíjas csomagot (10$-os bőven elég!)
-  vásárolsz minimum 10 BID-et (1BID= 1$)
-  naponta feladsz egy hirdetést (mindössze 3 perc!)
Ami nagyon fontos, hogy valós világhírű prosperáló cég áll mögötte!

Nyereség kifizetés csekken vagy  a banki számládra , illetve Alert Pay,  SolidTrustPay-en keresztül és tervezik hamarosan egyéb fizetési processzorok bevezetését is.

Ha kedvet kaptál a regisztrációhoz itt megteheted:

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
    Asztali nézet